0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

“Nadat ik Lele Mora had leren kennen, belde hij mij enkele dagen later op om te vertellen dat ik naar een diner moest gaan. Ik dacht dat ik daar alleen maar acte de presence zou moeten geven. Maar die avond werd ik opgehaald met 2 auto’s, waarvan eentje een politieauto en de ander met een chauffeur die mij naar de villa van Berlusconi bracht. De premier ontving me op een hele warme manier en met veel complimentjes. Aan de avond deden zo’n 30 meisjes mee. We aten terwijl er livemuziek werd gespeeld en Berlusconi droeg zelfs een liedje op aan mij. Na het diner moesten we allemaal meedoen aan het bunga bunga (zijn persoonlijke harem, een naam die hij overnam van zijn goede vriend uit Libië, Gheddafi). Ik wees het af en zei dat ik naar huis wilde. Berlusconi riep me naar zijn studio en vertelde me dat het mijn leven zou veranderen. Ik zei dat ik het wel zou doen als ik dat zou willen, maar niet uit wederdienst. Hij moest huilen en zei op sarcastische toon dat hij niet op zoek was naar een wederdienst. Hij kon immers alles krijgen wat hij zou willen. Ik antwoordde dat ik niet bij dat ‘alles’ ben ingegrepen. Hij moest huilen en gaf me een enveloppe. In de auto zag ik dat in de enveloppe een gouden ketting met diamanten van Damiani zat, samen met 46.000 euro. Hierna kwam ik nog drie maal terug in het huis van Berlusconi.

Foto: PacificCoastNews.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Servaas van der Laan
servaasvanderlaan@protonmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *