0 0
Read Time:49 Second

Inter wordt ook dit jaar weer kampioen van Italië, zoveel is zeker. De Nerazzuri wonnen zondag met 2-0 tegen de enige club die nog een bedreiging vormde, stadsgenoot Milan. Het team van Mourinho speelde het grootste gedeelte met tien man, omdat Wesley Sneijder na 27 minuten uit het veld werd gestuurd door scheidsrechter Rocchi. Volgens ooggetuige Rogier Zimmer zou Sneijder de scheids uitgelachen hebben. Milan, waar Seedorf na rust in het veld kwam, probeerde  de achterstand ongedaan te maken, maar echte kansen kreeg het niet.  Huntelaar, die tien minuten voor tijd het veld mocht betreden, kreeg vlak voor tijd een penalty mee, omdat zijn inzet door Samuel met de hand werd afgeslagen. Ronaldinho faalde echter hopeloos vanaf 11 meter. Het gat tussen de twee bedraagt nu 9 punten, een soeverein verschil, ook al heeft Milan een wedstrijd minder gespeeld.