0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Berlusconi en wereldleiders, het levert altijd bijzondere momenten op

Premier Blair verwelkomde hij met een bandana op het hoofd. De hand van Michelle Obama accepteerde hij niet en Merkel liet hij minutenlang wachten voor een telefoontje met Erdogan. Vandaag weer een nieuwe aflevering in de serie Berlu’s Bloopers met deze keer de Spaanse premier Zapatero.

Een persconferentie die over de Spaans-Italiaanse betrekkingen had moeten gaan, kreeg opeens een abrupt einde. Berlusconi had geen zin om de kritische pers te woord te staan en liet de Spaanse premier na een kort statement alleen met de pers achter. De arme Zapatero wist zich geen raad met de situatie en ging er enkele seconden later zelf ook maar vandoor. Berlusconi was toen al in geen velden of wegen te bekennen.

De tante van Berlusconi

Het is niet de eerste keer dat Berlusconi Zapatero voor gek zet. Vorig jaar was een opmerking van een Spaanse journalist van El Pais over de veline, was voor Berlusconi de aanleiding om van wal te steken over de onwaarheden die journalisten over hem opschrijven. Zapatero moest de lange monoloog aanhoren, waarin Berlusconi zelfs over zijn tante begon te vertellen. Een dergelijk drama is de Spaanse premier nu in ieder geval bespaard gebleven.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Servaas van der Laan
servaasvanderlaan@protonmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *